Epic Games’in gelecek haftaki ücretsiz oyunu belli oldu. Oyun severlerin tercih ettiği site bedava imkanlar sunmaya devam ediyor. GTA 5’i bile oyunculara bir dönem ücretsiz sunmuştu. İşte haberin ayrıntıları;
Epic Games Ücretsiz Oyunu
Epic Games’in gelecek haftaki ücretsiz oyunu belli oldu. Her hafta oyunculara jest yapmaya devam ediyor.
Yakın zamanda GTA 5 oyunu bile ücretsiz olarak kullanıcılarına sunmuştu. Aynı zamanda 61 TL ücrete sahip Civilizations III’ü ücretsiz yapmıştı. Şimdi de Epic Games 28 Ocak tarihinde başlayıp 4 Şubata kadar sürecek olan ücretsiz oyununu açıkladı.
Dandara: Trials of Fear Edition Ücretsiz Olarak Sizlerle Buluşacak
Epic Games‘in bu haftaki Dandara: Trials of Fear Edition oyunu 28 Ocak tarihinde başlayıp 4 Şubata kadar ücretsiz olarak sizlerle buluşacak. Dandara: Trials of Fear Edition iki boyutlu oynama deneyimine sahip.
Dandara: Trials of Fear Edition Oyunu
Asıl fiyatı hakkında net bir açıklama bulunmamakla birlikte belirli süre (28 Ocak – 4 Şubat arası) tarihler için geçerli olacak. Long Hat House tarafından geliştirilen oyunun konusu aksiyon içeriklidir. Aynı zamanda amacının halkı kurtarmak olduğunu da söyleyebiliriz. Keşfe dayalı oyun olan Dandara: Trials of Fear Edition, belirlenen engelleri aşarak oyuncuların farklı deneyim elde edecekleri oyun diyebiliriz. Dünyaya dengeyi ve özgürlüğü getirmeyi amaçlayan oyun, 28 Ocak tarihinde saat 18.00’da başlayıp 4 Şubata kadar sürecek olan ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.
28 Ocak tarihinde saat 18.00’da başlayıp 4 Şubata kadar sürecek
Epic Games oyuncu kullanıcılarına her hafta ücretsiz oyun sunmaya devam ediyor. Yakın zamanda GTA 5 oyunu bile ücretsiz olarak kullanıcılarına sunmuştu. Pandemi nedeniyle video oyunlarında artış meydana geldiğini önceki haberlerimizde sizlere bildirmiştik. Oyunlara ilgi artmaya devam ediyor.
Damla Çavuş, 20 yaşındayım Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde Spor Bilimleri Fakültesi'nde Spor Yöneticiliği bölümünü okuyorum. Aynı zamanda Wellness yardımcı antrenörü, Taf il hakemiyim. Sağlık, spor ilgi alanım, yazmayı seviyorum.