iOS 14.5’te Yeni Fark Edilen Özellik. İphone cihazlarına yenilik getirildi. Bu yeniliklerin arasında Face ID ile Apple Watch kullanarak cihazı açmak gibi ve aynı zamanda yüzünüzdeki maske varken Face ID’nin geliştirilmesi, yeni nesil kontrolcü desteği de dahil. İşte haberin ayrıntıları;
İphone cihazlarında büyük değişim
iOS 14.5’te Yeni Fark Edilen Özellik. İphone cihazlarına gelen güncellemeyle birlikte birden fazla yenilik meydana geldi. Kullanıcılarının kullanımını kolaylaştırmaya yönelik yapılan bu yenilik sonrasında keşfedilmemiş özellikler görüldü.
iOS 14.5’te Yeni Güncelleme sonrasında keşfedilmiş özellikler arasında varsayılan müzik hizmetini değiştirme imkanı sunmaktadır. Gelen yenilikler arasında Face ID ile Apple Watch kullanarak cihazı açmak gibi ve aynı zamanda yüzünüzdeki maske varken Face ID’nin geliştirilmesi, yeni nesil kontrolcü desteği de dahil.
iOS 14.5 – İphone cihazlarında büyük değişim
Sürümü Yükleyen Bir Kullanıcı Güzel Bir Özellik Keşfetti
iOS 14.5 beta sürümü önceden yüklemiş bir kullanıcı yeni güzel özelliğini keşfetti. Keşfedilen bu özellik Siri’yi kullanarak şarkı çalmak istediğinizde siri varsayılan müzik hizmetini değiştirme imkanı sunuyor. Eskiden Siri’de müzik hizmetini istediğinizde yalnızca cihazınızdaki müzik uygulaması açılıyordu. iOS 14.5 ile bu değişti. Artık Siri’den bir şarkı çalmasını istediğinizde size hangi müzik servisini kullanmak istediğinizi soracak. Cihazınızda yer alan müzik platformlarından istediğinizi söyleyip Siri’nin açmasını sağlayabileceksiniz.
iOS 14.5’te Yeni güncelleme ile birlikte İphone cihazlarına gelen yeniliklerle birlikte güncelleme sonrasında keşfedilmiş özellikler arasında varsayılan müzik hizmetini değiştirme imkanı sunmaktadır. Artık sadece İphone cihazına ait müzik uygulaması değil telefonunuzda bulunan diğer müzik uygulamalarını açmak istiyorsanız Siri bunu gerçekleştirecek. iOS 14.5 sürümüyle birlikte Face ID ile Apple Watch kullanarak cihazı açmak gibi ve aynı zamanda yüzünüzdeki maske varken Face ID’nin geliştirilmesi, yeni nesil kontrolcü desteği de dahil.